Van de verhuur van tafels en stoelen tot bestek, glaswerk, statafels en tenten. Bij ons huurt u alles voor uw (bedrijfs)feest of evenement in Tilburg of omstreken.


Stretchtenten


Stretchtenten, ook wel bedoeïenententen of flextenten genoemd, onderscheiden zich van de gangbare tenten door hun veelzijdigheid en visuele aantrekkingskracht. De stretchtent is een echte blikvanger.

De sfeerverhogende factor van deze tent is erg groot. De Stretchtent kan, afhankelijk van de locatie, in diverse formaten opgezet worden. Door middel van het plaatsen van verschillende palen en door de tent op verschillende plaatsen te zekeren kunnen duizend-en- één verschillende variaties gerealiseerd worden. Door zijn mooie uiterlijk worden de stretchtenten vaak gebruikt bij bruiloften, festivals, bedrijfsevenementen en bij catering op locatie.

De stretchtent vindt zijn oorsprong in Noord-Afrika, waar hij gebruikt wordt voor beschutting tegen de weersinvloeden in de woestijn. De huidige generatie stretchtenten zijn vervaardigd van hoogwaardig, brandveilig gecertificeerd stretchdoek volgens de norm DIN 4102B1. Door de rekbaarheid van het doek kan het op vele verschillende manieren afgespannen worden, waardoor de tent aangepast kan worden aan bijna elke denkbare situatie.

De stretchtenten worden standaard verankerd met grondpennen van 1 meter lang. Is dit niet mogelijk (bijvoorbeeld op asfalt of op last van de gemeente) dan verankeren en zekeren wij de tent aan zware betonnen ballast (meerkosten).

Rondom de tent hebben we minimaal 1 meter vrije ruimte nodig om de tent af te spannen. Bent u niet zeker welke tent het beste past? Neem contact met ons op, we vertellen u er alles over!

Wij zetten deze tent op naar uw wensen leverbaar met of zonder houten vloer.

Populaire Artikelen Stretchtenten