Huren in Goirle en ver daar buiten! Bij ESG Verhuur Hospitality-, Party- and Event Rentals hebben we alles voor een geslaagd feest of evenement. Wij helpen


Partyverhuur in Goirle en omgeving

Afhalen in Tilburg en bezorging in Goirle mogelijk.


Huren in Goirle en ver daar buiten!

Bij ESG Verhuur Hospitality-, Party- and Event Rentals is het mogelijk. Wij bezorgen namelijk door heel het land, want de wereld eindigt niet bij Goirle!

Wij helpen graag om van jouw feest een succes te maken. Hiervoor kunnen we je helpen met tenten, meubilair, keuken materialen en nog veel meer. Alles wat je zoekt hebben wij te beschikking.

Je kunt bij ESG Verhuur Hospitality-, Party- and Event Rentals alle artikelen vinden die je nodig hebt om jouw evenement een succes te maken. We kunnen onder andere hlepen als je meubilair, apparatuur (zoals een bar) of tenten nodig hebt. Ook voor de aankleding van het feest kun je bij ons terecht. Wilt u verder nergens meer aan hoeven denken? Dan regelen we ook de dranken, catering en het personeel. Klinkt ideaal toch? We zorgen er graag voor dat jouw evenement of feest zonder enige stress verloopt zodat je ook zelf kunt genieten! Je kunt ons voor elk soort evenement aanhaken. We hebben ervaring met het organiseren van een brede range evenementen: festivals, open dagen, bedrijfsfeesten, bruiloften, foodmarkets, buurtfeesten en veel andere feesten.


Evenementen organiseren in Goirle


Wij helpen je graag om jouw evenement in Goirle te organiseren. Als onderdeel van Event Support Group B.V. hebben wij de ervaring in huis met het oraniseren van allerlei evenementen, ondermeer in Goirle en omgeving.

Van bruiloft tot bedrijfsevenement, en van straat- of buurtfeest tot oktoberfest. Wij hebben alles in huis voor jouw feest, plus de kennis voor de organsatie.


Transportkosten naar Goirle


De transportkosten voor Goirle kunnen wij zo niet aangeven. Dit komt omdat wij transport altijd eerlijk en open berekenen. De transportkosten zijn dus afhankelijk van de producten die u wenst en de afstand. Vraag een vrijblijvende offerte aan zodat wij de transportkosten voor u kunnen berekenen.

Wij bieden ook Flextransport naar Goirle. Bij Flextransport betaal je een gereduceerd transport tarief. Het transport wordt dan door ons ingepland op het moment dat voor ons goed uit komt, en wordt alleen op werkdagen gedaan. Je kunt aangeven dat je van het flex transport gebruik wilt maken wanneer je een offerte aanvraagt via onze website.

Ons Assortiment

Je vindt al onze partyverhuur artikelen terug hier op onze website. In het menu links kun je al onze materialen vinden. Je kunt de aantallen aangeven en direct een offerte aanvragen.

Bent je op zoek naar iets specifieks en kun je het niet meteen vinden? Neem dan vooral even contact met ons op, dan kijken we met je mee naar de mogelijkheden.