Het weer wordt weer beter en de vakanties beginnen. Tijd voor een buiten feestje!Bij ESG Verhuur hebben wij alles wat nodig is om uw buitenfeest teZomerse Weken bij ESG Verhuur


Het weer wordt weer beter en de vakanties beginnen. Tijd voor een buiten feestje!

Bij ESG Verhuur hebben wij alles wat nodig is om uw buitenfeest te organiseren. Of u nu een straatfeest wilt organiseren of feest omdat u bent geslaagd, wij hebben alles wat nodig is voor een geslaagd feest.

Een buiten feest of straatfeest organiseren?

Bij het organiseren van een straatfeest of buitenfeest zijn er verschillende zaken welke geregeld moeten worden. Hierbij moet je niet alleen denken aan activiteiten en consumpties maar bij een straatfeest ook aan het verkrijgen van een vergunning bij de gemeente. Tijdens het straatfeest zal namelijk de straat afgesloten moeten worden voor het verkeer en hier moet de gemeente toestemming voor geven.

Wat moet je regelen?

Tijdens een feest moet voor ieder wat te doen zijn. Voor jongeren en volwassenen is het vaak al genoeg als er een paar statafels staan waar ze gezellig iets aan kunnen drinken. Uiteraard met een aantal barkrukken voor de mensen die slecht ter been zijn of gewoon graag willen zitten. Zorg er dus voor de zekerheid voor dat je ook tafels en stoelen hebt. Er bestaan verschillende types buitenfeesten, van borrelen of barbecue tot een actieve middag met veel activiteiten. Bedenk eerst wat voor feest u wilt organiseren.

Activiteiten uitkiezen

Tijdens het uitkiezen van de activiteiten is het belangrijk om met de doelgroep rekening te houden. Voor de kleintjes is het bijvoorbeeld leuk om een springkussen neer te zetten. Wil je iets voor iedere leeftijd dan is karaoke leuk om te doen!